Обране

"Українська бавовна. Нептун"

"Українська бавовна. Нептун"
"Українська бавовна. Нептун"

В ТАСКОМБАНКУ стартує продаж пам’ятної монети “Українська бавовна. Нептун”

Пам’ятна монета “Українська бавовна. Нептун”, присвячена українському береговому ракетному комплексу РК-360МЦ “Нептун”, який став справжнім проривом вітчизняної оборонної промисловості в розробленні та виробництві сучасної зброї. Він не просто здолав один з найбільших кораблів ВМФ росії в перші місяці повномасштабного вторгнення, а й назавжди вписав себе в історію української оборони. Затоплення ракетного крейсера “москва” – це черговий доказ, що українська “бавовна” завжди буде влучною.

Тираж (оголошений/фактичний), шт.: 75000/50000

Категорія якості карбування: спеціальний анциркулейтед

Гурт: рифлений

З 18  квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах: Київ.

З  22 квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Кропивницький.

З  23 квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Львів.

З  24 квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Біла Церква, Вінниця.

З  25 квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Умань.

З  26 квітня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Дніпро, Запоріжжя.

З  09 травня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Тернопіль та Хмельницький.

З  13 травня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Рівне та Ужгород.

З  22 травня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Полтава, Кременчук та Стрий.

З  23 травня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Черкаси та Харків.

З  28 травня 2024 року  стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  за посиланням https://coins.tascombank.ua/c410f  в таких містах:  Суми.

З 23 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Бровари.