Обране

Крапля життя

Крапля життя
Крапля життя

Пам`ятна монета присвячена благородній справі, яка демонструє вияв найвищої гуманності задля допомоги іншим, – донорству крові. Ця монета слугує даниною шани донорам, чий неоціненний внесок рятує життя і підтримує здоров’я нації. Вона символізує єднання, особливо у важкі часи, коли одна доза крові може стати рятівною одразу для кількох людей.

Художник: Куц Марина

Тираж (оголошений/фактичний), шт.: 75000/50000

Категорія якості карбування: спеціальний анциркулейтед

Гурт: рифлений

З 24 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Київ.

З 26 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Кропивницький та Одеса.

З 27 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Полтава, Харків, Суми та Рівне.

З 28 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Кременчук, Вінниця, Хмельницький та Біла Церква.

З 01 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Дніпро.

З 02 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Львів.

З 04 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Умань.

З 05 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Черкаси та Стрий.

З 08 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Запоріжжя та Ужгород.

З 23 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Бровари.

З 29 липня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції з  в таких містах:  Чернівці.