Обране

Ролик обігових пам’ятних монет `Державна спеціальна служба транспорту`

Ролик обігових пам’ятних монет `Державна спеціальна служба транспорту`
Ролик обігових пам’ятних монет `Державна спеціальна служба транспорту`

Ролик обігових пам’ятних монет “Державна спеціальна служба транспорту”, присвячено Державній спеціальній службі транспорту (далі – Держспецтрансслужба) – військовому формуванню, що забезпечує стійкість транспортної системи країни в мирний час та в особливий період. Держспецтрансслужба, що є складовою системи Міністерства оборони України, з перших днів повномасштабного вторгнення рф мужньо тримає транспортний фронт. Завдання військовослужбовців Держспецтрансслужби – це не лише безперебійна робота транспорту в тилу, але й розмінування деокупованих територій, будівництво фортифікацій, охорона критичної інфраструктури та її відновлення. Їхня праця наближає нашу спільну перемогу!

Художник: Дем`яненко Володимир; Дизайн – Балута Тетяна

Скульптор: Демяненко Анатолій

Тираж (оголошений/фактичний), шт.: 20000/20000

Категорія якості карбування: анциркулейтед

 

З 06 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Київ.

З 10 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Вінниця, Хмельницький, Біла Церква, Умань та Рівне.

З 18 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Львів та Черкаси.

З 19 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Житомир.

З 21 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Кам'янське.

З 26 червня 2024 року стартує продаж в інтернет-магазині із продажу пам'ятних монет та нумізматичної продукції  в таких містах: Кропивницький.